Rodela, uw leverancier voor frisdrank, snoep en combi automaten in Limburg!

 

Zoetwaren automaten - Snoepautomaat - Marsautomaat Gratis mars automaat

Zin in een lekker tussendoortje? Lekker hartig of lekker zoet, knisperig krokant of tongstrelend zacht ? Of heeft u liever een gezonde snack zoals een fruitsalade, snackgroente, ontbijtkoek of mueslibar? Dankzij de flexibel in te delen temperatuurzones, kan u voortaan het traditionele candy-bar combineren met de gezonde knabbels en snacks. Aan u de keuze wat u wenst aan te bieden. Het is tevens mogelijk om de automaat zowel met snacks als drankjes aan te vullen, de combi-automaat. Samen met u stellen wij uw assortiment samen, bieden wij u de passende automaat en stellen deze af op uw producten.

Wij bieden u zowel de 'traditionele' spiraalautomaat als de nieuwste automaten, met uniek duwsysteem. Dankzij dit systeem, wordt de capaciteit aan producten aanzienlijk verhoogt. Bovendien valt het product niet langer, maar wordt het via het liftsysteem afgeleverd. Deze automaten hebben ook een groot glasfront. Dit biedt u een maximale visibiliteit en een optimale zichtbaar assortiment.
Gratis Mars automaat
De nieuwste technologieën qua LED-verlichting en energiezuinige koeling, garanderen u een laag energieverbruik. Niet veel ruimte? Dankzij een gepatenteerd en innoverende ventilatiesysteem voor hete lucht aan de voorkant kan de automaat met de achterkant tegen de muur geplaatst worden, wat ruimte bespaart.

Hieronder ziet u welke zoetwaren automaten wij in ons assortiment hebben.

 GRATIS SNOEPAUTOMAAT - GRATIS MARS AUTOMAAT - Snoepautomaat huren -