Rodela, uw leverancier voor frisdrank, snoep en combi automaten in Limburg!

 

Rodela plaatst gratis / verhuurt verschillende soorten automaten door heel Limburg o.a. snoepautomaat, Coca Cola frisdrankautomaat, Pepsi frisdrankautomaat, combi automaat en vending machine.

Welkom bij RODELA. Wij plaatsen in Zuid-, Midden- en Noord Limburg verschillende soorten vending machines en in de meeste gevallen is gratis plaatsing mogelijk, zoals gratis snoepautomaat, gratis zoetwarenautomaten, gratis spiraalautomaten, gratis Marsautomaat, combi automaten, Pepsi frisdrank automaten, Coca Cola frisdrank automaten. Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen.

Wij hebben diverse automaten in ons bestand. Samen met u bekijken wij welke automaten het best in uw bedrijf of instelling neergezet kan worden. Wij bieden u aan om in uw bedrijf/instelling gratis of tegen een zeer lage huurprijs een of meerdere frisdrank- en/of zoetwarenautomaten te plaatsen. Of dit gratis of tegen zeer lage huurprijs is hangt af van het soort automaat. De hoogte van de huurprijs is gebaseerd op het aantal verkochte producten per jaar. Vraag naar de voorwaarden.

Mocht u al voorzien zijn van een automaat waarvoor u huur betaalt, dan is het wellicht het overwegen waard om over te stappen op een gratis frisdrank/zoetwarenautomaat. Wij helpen u graag met het opzeggen van uw oude contract.
Rodela biedt u een Full Service Operation contract aan. Dat betekent dat wij alles voor u regelen: het plaatsen, vullen en onderhouden van de automaten maken daar onderdeel van uit. Kortom, wij nemen al uw zorgen uit handen. Rodela laat u en uw medewerkers volop genieten van de diverse producten uit onze frisdrank- en zoetwarenautomaten.

Frisdrank automaat Limburg - Gratis Mars automaat - Snoepautomaat huren - Mars Automaat -

Verhuur Coca Cola automaat - Snoepautomaat huren - Frisdrankautomaat huren